Těstoviny Monograno Felicetti – jíme zdravě
V této uspěchané době máme v celku málo času, ale toužíme po něčem sytém, tak sáhneme po těstovinách. Není to vůbec špatný nápad, protože těstoviny jsou bohaté na sacharidy, takže nás rychle zasytí a mají nízký obsah tuku a také skvěle chutnají.
Stručný obsah:
– Představení těstovin Monograno Felicetti
– Unikátnost těchto těstovin
– Pro výrobu těstovin se používá
– RECEPT – Vaříme s těstovinami Monograno Felicetti a brololicí
Představení těstovin Monograno Felicetti
Pravé BIO těstoviny.
Těstoviny patří mezi nejlepší svého druhy. Vyrábějí se v Itálii po čtyři generace a to konkrétně v továrně Pastificio Felicetti.
Pro výrobu se používá zlatavá pšenice, která roste v dobrých klimatických podmínkách v nadmořské výšce nad 1000 m nad mořem.
Těmito těstovinami určitě zaručeně dobře pohostíte svoji návštěvu a také příjemně provoní vaši kuchyni.
Těstoviny se díky své nejjemnější vůni a schopnosti propojit se s omáčkou stávají dokonalou surovinou pro nekompromisní špičkové kuchaře, náročné gurmány a všechny milovníky jídla.

Těstoviny Monograno Felicetti můžeme získat >> zde <<
Unikátnost těchto těstovin
Těstoviny Jsou vyrobeny ze tvrdé pšenice Kamut Khorasan, která je z kanadské provincie Saskatchewan. Tato pšenice je výjimečná díky své ořechové chuti. Navíc je dobrým zdrojem bílkovin, minerálů a aminokyselin.
Pro výrobu těstovin Monograno Felicetti se používá
– kukuřice (různé druhy s odlišnými vlastnostmi)
– pšenice (matná či tvrdá pšenice z Kanady – Kamut Khorasan)
Před výrobou těchto těstovin probíhá v továrně Pastificio Felicetti důkladný výběr kvality kukuřice a pšenice.
Složení těchto těstovin: horská italská voda, kukuřice a pšenice.
Skladování: skladujte na chladném, suchém místě a uchovávejte mimo dosah přímého tepla a světla.

RECEPT – Vaříme s těstovinami Monograno Felicetti a brololicí
Zde si ukážeme jednoduchý recept, kde mimo jiné použijeme těstoviny Monograno Felicetti.
– doba vaření: 20 minut
– vhodné pro večeři
Ingredience:
– 100 g těstoviny Monograno Felicetti
– 100 g lososový filet
– lžíce oleje
– lžíce strouhaného parmazánu
– lžíce smetany na vaření
Postup:
1) Těstoviny vaříme v osolené vodě až budou na skus. Pět minut před koncem vaření přidáme brokolici a vaříme ji společně s těstovinami. Následně těstoviny a brokolici scedíme.
2) Lososový filet omyjeme studenou vodou, pak ho osušíme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme olej a kousky lososa za vysoké teploty orestujeme ze všech stran. Osolíme.
3) S lososovi přidáme těstoviny, brokolici, parmazán a smetanu. Vše dobře promícháme. Krátce povaříme, aby omáčka zhoustla. Osolíme podle chuti a můžeme podávat.
Další podobné články:
– Zapečený guláš s těstovinami
– Cikánský guláš z hovězího
– Guláš, který nemícháme